foto bureau architect Julie De Schrijver KAAI+ architectuur 1

DIT BEN IK

Portret-158-1

Hoi, ik ben Julie De Schrijver. Al 40 jaar ben ik voluit mijn leven in Aalst aan het uitbouwen, samen met mijn man Donaat en onze twee heerlijke dochters Ella en Lou. Ik ben altijd wel te vinden voor een gezellig dinertje of simpel pintje op café; een partijtje tennis of avondje poker - zolang het maar niet voor echt geld is ;)

 

Sinds 2012 bouw ik professioneel mee aan het leven van mijn klanten. Als stichter van architectenbureau KAAI+ realiseer ik hun (ver)bouwprojecten, van de eerste meting tot de laatste tegel. Een plus: mijn achtergrond als burgerlijk ingenieur-architect én mijn gerealiseerde ervaring. Dat laatste ook zeer persoonlijk; ons eigen te verbouwen huis + kantoor aan de Pierre Corneliskaai is de perfecte situatieschets voor elke mogelijke vraag. Of hoe ik jouw antwoord kan zijn, alles opgeteld.

 

vertel me meer

DIT IS KAAI+

INVENTIEF + REALISTISCH

Of het nu gaat om de verbouwing van een ééngezinswoning (totaalrenovatie of gefaseerde verbouwing), om de sloop van iets oud en de bouw van iets nieuw of om de uitbreiding van een huis met kantoor of praktijkruimte; ik bedenk een oplossing op maat om van alle ruimtes één organisch geheel te maken. Resultaat: een thuis dat werkt voor al zijn gebruikers. Want een KAAI+ oplossing is er hoe dan ook; creatief zonder zweverig te zijn, inventief maar realistisch, verrassend en eerlijk.

 

PERSOONLIJK + BETROKKEN

KAAI+ is een éénmanszaak. Een plus indeed: deze ene man, of liever vrouw, waakt als geen ander over jouw project. Van opmeting over ontwerp, vergunningen en offertes tot en met de uitvoering: er is één aanspreekpunt, één gids die jou als klant persoonlijk begeleidt en het overzicht bewaart. KAAI+ is bovendien, net als ik, op en top Aalsters, met projecten in en rondom Aalst. Lokaal werken maakt regelmatige werfbezoeken en een nauw contact met jou als klant, maar ook met uitvoerende aannemers, mogelijk. Er kan dus snel geschakeld worden bij vragen of obstakels. Nòg een plus dus.

 

PRAKTISCH + VEELZIJDIG

KAAI+ gaat voor het totaalconcept en meer: een praktisch ingerichte maar evenzeer stijlvolle en gezellige leef- en/of werkomgeving, strak maar niet koel, tijdloos en flexibel. Daarbij zijn een aanzet voor de inrichting van het interieur en de tuin inbegrepen, welke desgewenst verder kunnen uitgewerkt worden in samenwerking met betrouwbare partners. Al hoeft het geen uit de hand gelopen som te worden: gefaseerd werken is altijd bespreekbaar; prijzen worden nauwgezet vergeleken en budgetten continu gecontroleerd. Meer waarde betekent niet altijd meer betalen.

Alles begint bij een eerste gesprek, vrijblijvend en gratis, over wensen en mogelijkheden.

 

Benieuwd naar hoe wij de plus uit jouw pand kunnen halen?

Contacteer me dan voor een afspraak.

 

benieuwd naar meer